Λόγω του αυξημένου όγκου παραγγελιών, σας ενημερώνουμε ότι υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις στους χρόνους παράδοσης.
Toggle Bar

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία κατά την πλοήγησή σας. Περισσότερα

Οκ, Συμφωνώ

Τηλέφωνα Παραγγελιών: 215 215 6000 / 23210 26800

Cart0
Σύνολο:0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο !!!

Νέα renders του Huawei P30 και P30 Pro: Με εγκοπή σταγόνα και τα δυο και 4 κάμερες στην Pro έκδοση

Τρίτη, 18 Δεκέμβριος 2018 17:49;

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους η διάθεση Huawei συσκευών συνεχίζει να κινείται ανοδικά, ενώ άλλοι κατασκευαστές προσπαθούν με νύχια και με δόντια να διατηρήσουν το μερίδιό τους, είναι ίσως το πως  προσεγγίζει τις τάσεις της αγοράς.

Πίσω στην άνοιξη του 2018, το P20 Pro έδειξε ότι η Huawei δεν φοβόταν και να δημιουργήσει αλλά και να ακολουθήσει τις τάσεις, με τον εξοπλισμό του με το μοναδικό τριπλό σύστημα κάμερας, που του χάρισε εξαιρετικό σκορ στο DxOMark. Οι πληροφορίες αντλήθηκαν από την Olixar, ένα γνωστό κατασκευαστή αξεσουάρ, συνοδευόμενες από μερικά renders των εν λόγω συσκευών.

Όπως αποδεικνύεται, η γνωστή εγκοπή θα παραμείνει για τα συγκεκριμένα flagships smartphones.  Όμως δεν θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε οπές αλλά αντίθετα θα ακολουθηθεί αυτό που έγινε και στο κανονικό Mate 20 με μια εγκοπή σε μέγεθος σταγόνας. Και φυσικά, δεν πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι στα renders βλέπουμε τέσσερις κάμερες στην Pro έκδοση. Το flash βρίσκεται εκεί κοντά, δίπλα και όχι κάτω από τις κάμερες.

Θήκες για Huawei P30 και Huawei P30 Pro

 

 

Πηγή