Δώρο Power Bank της Remax 2400mAh αξίας 9,90€ για παραγγελίες άνω των 67€
Toggle Bar

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία κατά την πλοήγησή σας. Περισσότερα

Οκ, Συμφωνώ

Τηλέφωνο Παραγγελιών: 215 215 6000

Cart0
Σύνολο:0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο !!!

Νέες φωτογραφίες του Galaxy S10 και Galaxy S10+

Τρίτη, 04 Δεκέμβριος 2018 17:53;

Τα Samsung Galaxy S10 και Galaxy S10+ είναι τα πιο πολυαναμενόμενα smartphones του 2019 και το πιθανό design των νέων συσκευών της εταιρείας διέρρευσε ξανά. Να σημειώσουμε εδώ ότι οι φωτογραφίες προέρχονται από τον Ice Universe, ο οποίος έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα ακριβής στο παρελθόν. Φαίνεται δηλαδή, ότι το Galaxy S10 θα διαθέτει μια οπή για την κάμερα μπροστά, ενώ το Galaxy S10+ δυο τέτοιες οπές.  Αυτές οι κάμερες θα βρίσκονται τοποθετημένες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης, ενώ το κάτω bezel θα είναι ιδιαίτερα μικρό.

Αν τώρα δείτε τις φωτογραφίες που έχουμε παρακάτω, θα διαπιστώσετε δυο μπροστινά panels του Galaxy S10+ και μια πραγματική φωτογραφία του smartphone. Τα Galaxy S10 και S10+ με βάση αυτές τις φωτογραφίες, θα διαθέτουν curved οθόνη και ένα dedicated bixby πλήκτρο. Το power/lock button θα περιλαμβάνεται στη δεξιά πλευρά της συσκευής ενώ το Bixby πλήκτρο στην αριστερή, μαζί με τα πλήκτρα της έντασης.

Σε κάθε περίπτωση, τα Galaxy S10 θα είναι σημαντικά διαφορετικά από τα Galaxy S9, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς η εταιρεία τείνει να αλλάζει το design μετά από δυο χρόνια.

Samsung Galaxy s10 Selfie Camera
Samsung Galaxy s10 οθόνη Infinity-O

 

 

Πηγή