Δώρο Power Bank της Remax 2400mAh αξίας 9,90€ για παραγγελίες άνω των 67€
Toggle Bar

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία κατά την πλοήγησή σας. Περισσότερα

Οκ, Συμφωνώ

Τηλέφωνο Παραγγελιών: 215 215 6000

Cart0
Σύνολο:0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο !!!

Η Huawei ετοιμάζει τον αντίπαλο της Infinity-O με poster για smartphone που θα παρουσιαστεί το Δεκέμβριο

Πέμπτη, 29 Νοέμβριος 2018 17:46;

Είναι πλέον και επίσημο πως η Huawei ετοιμάζει τον αντίπαλο της Infinity-O Display της Samsung, με poster που δείχνει ότι το smartphone με αυτό το σχεδιασμό θα εμφανιστεί το Δεκέμβριο, σε μια προσπάθεια της εταιρείας να προλάβει τη Samsung.

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε δει teaser της Huawei για οθόνη σαν την Infinity-O στο Weibo, όπου δείχνει ένα smartphone το οποίο βασίζεται σε all-screen σχεδιασμό με το πάνω αριστερά μέρος της οθόνης να φαίνεται πως θα βρίσκεται η τρύπα για τη selfie κάμερα. Επιπλέον, το teaser μαζί με το poster που δημοσιεύτηκε, αποκαλύπτει το μήνα Δεκέμβριο, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε κάποιο smartphone με αυτό το σχεδιασμό άμεσα και πριν κυκλοφορήσει κάτι αντίστοιχο η Samsung.

Το poster που δημοσίευσε η Huawei και αναδημοσιεύτηκε από το GSMArena, δείχνει ένα στρογγυλό σχεδιασμό για τη selfie κάμερα σε οθόνη smartphone, η οποία εμφανίζεται με τη μορφή μαύρης τρύπας στο σύμπαν και αναγράφει τις φράσεις “Ένα βήμα μπροστά” και “Δείτε το μέλλον”. Οι αναφορές αυτές είναι σχεδόν ξεκάθαρο πως αναφέρονται σε οθόνη με αυτού του είδους την τρύπα στην οθόνη για τη selfie κάμερα, με τις ομοιότητες με τη φωτογραφία smartphone με selfie κάμερα κάτω από την οθόνη να είναι έντονες.

Ο Δεκέμβριος αναμένεται, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, να είναι “καυτός” για τη Huawei και μένει να δούμε πως θα υλοποιήσει τη δική της πρόταση για αυτό το σχεδιασμό της οθόνης αλλά και το πως θα βρεθεί απέναντι στον ανταγωνισμό που μέχρι στιγμής προέρχεται μόνο από τη Samsung.

Huawei Infinity-O Display

 

Πηγή