Δώρο Power Bank της Remax 2400mAh αξίας 9,90€ για παραγγελίες άνω των 67€
Toggle Bar

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία κατά την πλοήγησή σας. Περισσότερα

Οκ, Συμφωνώ

Τηλέφωνο Παραγγελιών: 2155154777

Cart0
Σύνολο:0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο !!!

Οι ουρές για το OnePlus 6T ήταν μεγαλύτερες από αυτές για τα iPhone σύμφωνα με την T-Mobile

Πέμπτη, 01 Νοέμβριος 2018 16:38;

Η OnePlus φέρνει το OnePlus 6T στις Η.Π.Α μέσω της T-Mobile, με τους εργαζόμενους στο flagship κατάστημα της T-Mobile στην Times Square να δηλώνουν πως οι ουρές για το OnePlus 6T ήταν μεγαλύτερες από αυτές για τα iPhone.

Φαίνεται πως ούτε οι εργαζόμενοι στο συγκεκριμένο κατάστημα θα περίμεναν τόσο κόσμο να περιμένει να αγοράσει το OnePlus 6T, οι οποίοι σχολίασαν πως δεν έχουν δει κάτι παρόμοιο να συμβαίνει όχι μόνο σε σύγκριση με τα νέα iPhone αλλά και με κάθε άλλο Android smartphone, με τη σύγκριση να γίνεται με την κυκλοφορία των νέων iPhone για τα οποία ήρθε λιγότερος κόσμος να τα αγοράσει, σύμφωνα με την T-Mobile.

Είναι η πρώτη φορά που ένα OnePlus smartphone πωλείται μέσω παρόχου κινητής τηλεφωνίας στις Η.Π.Α δείχνοντας το πόσο δημοφιλή είναι τα smartphone της OnePlus, ειδικά με την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί η εταιρεία εδώ και χρόνια. Το OnePlus 6T κοστίζει στις Η.Π.Α κάτω από τα 600 δολάρια τη στιγμή που τα περισσότερα smartphone με αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά κοστίζουν παραπάνω από 800 δολάρια.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως η OnePlus θέλησε να “γιορτάσει” τη συμφωνία της με την T-Mobile με το να παρέχει προς πώληση το OnePlus 6T στο κατάστημα στην Times Square τρεις ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του, με τους υποψήφιους αγοραστές να έχουν τη δυνατότητα να φέρουν το παλιό τους smartphone και να αγοράσουν το OnePlus 6T μέχρι και 300 δολάρια φτηνότερα, σε ένα είδος ανταλλαγής το οποίο θα τους έδινε την ευκαιρία να το αγοράσουν μέχρι και στην τιμή των 249 δολαρίων.

 

Πηγή